Jelentkezz Te is Lash & Lashes  Online Pillás Kupa 2022  pillás szakmai versenyünkre!

A győzteseket 2022. Szeptember 15-én posztoljuk a Lash & Lashes Hungary hivatalos Instagram oldalán

Versenyezz Magyarország legjobb Szempilla Stylistjaival , négy kategóriában egy gyönyörű emlékkupáért és értékes Lash&Lashes ajándékokért!

A 2D és Volume  kategóriák Győztesei ZSŰRITAGKÉNT vehetnek részt a Beauty Fórum Kiállításon megrendezett 2022 Őszi Lash & Lashes élő pillás kupán!

Versenymunkádat professzionális szakmai zsűri fogja elbírálni és a gyönyörű kupán kívül értékes ajándékokat nyerhetsz!

VÁLASZD KI A KATEGÓRIÁT AMELYBEN INDULNI SZERETNÉL!

Nevezési Határidő 2022 Augusztus 31.

Figyelem: Az elkészült versenymunkákat szeptember 2-tól 7. éjfélig fogjuk posztolni  a Lash & Lashes Hivatalos Instagram oldalán. Ezen idő alatt várjuk a közönségdíj eldöntéséhez a “Kedveléseket”  a kiposztolt munkákra!

A verseny nevezési díja:

19 990 Ft.

Az alábbi kategóriákban várjuk nevezésedet!

-1D Classic, alapkategória JELENTKEZZ ITT

-2D duplázó kategória – JELENTKEZZ ITT

-3-5 D volume  kategória – JELENTKEZZ ITT

– Art kategória JELENTKEZÉS ITT

Ha több kategóriában is szeretnél indulni, a jelentkezési űrlapon lesz lehetőséged több választást kijelölni! Ilyen esetben a jelentkezési díj kategóriánként értendő!

A Zsűri Tagjai

Mátrai Tímea A Verseny Szervezője, a Lash & Lashes márka  tulajdonosa 2012 ben amikor megálmodtam a Lash & Lashes márkát. Célom az volt, létrehozzak egy olyan brandet, ahol a Szempilla Stylistok bármikor világszínvonalú minőséget vásárolhatnak elérhető árakon. Azóta, sokak örömére álmom valóra vált .A Lash & Lashes online és élő szempillaversenyein 2014 óta vehetnek részt a versenyezni vágyó Pillások. A Lash & Lashes mindig nagy hangsúlyt fektetett a színvonalas szervezésre és az elfogulatlan szakmai zsűrizés biztosítására.

Máté Ágnes Szempilla stylist, előadó, oktató Máté Ágnes Szempillaszalon tulajdonosa 2017-ben az Év Szempilla Oktatója 13 éve frissen végzett kozmetikusként tanultam meg a szempilla hosszabbítást, mint “kiegészítő szolgáltatást“. Beleszerettem ebbe a magával ragadó világba és az évek során úgy alakítottam a karrieremet – most már azt hiszem hívhatom így -, hogy ezen a területen fejlesztettem tovább magam, nem kozmetikusként. Ezalatt az idő alatt részt vettem számos magyarországi és külföldi oktatáson, tanultam mesterektől. 2015-ben életem első versenyén érett be ennek az eredménye, az angol Lash Inc. szervezésében 2015. Év Szempilla Stylistja versenyen 1D kategóriában 1. helyezést, Lash Art kategóriában 2. helyezést, 2-4D kategóriában 3. helyezést nyertem el. Azóta évente több magyarországi versenyen van szerencsém zsűrizni az indulókat, illetve szinte az összes szempilla hosszabbítással kapcsolatos szakmai rendezvényen előadóként szerepelni. Kislányom születése óta a munkára fordítható időmet megosztva vagy a Szempillaszalonomban pilla szetteket készítek, vagy Lash&Lashes oktatásokat tartok kezdőtől a mega volume szintig. Szerintem ebben a csodás és kreatív női szakmában emberként és szakemberként a sikeresnek lenni nem csak a tudás vagy tehetség függvénye, hanem inkább az alázaté és a kitartásé! Merd a lehetőségét megadni, hogy közelebb juthass álmaidhoz, vagy ahhoz amit álmodni sem mertél! Mutasd meg az alkotásod, legyél Te a győztes! 💕🏆

Selényi Renáta Lash Stylist és kozmetikus 2016 óta. Nemzetközi Oktató és Versenybíró. Lash & Beauty tulajdonosa. 2020 – Zsűriként dolgozott a Lash & Lashes Online Pilláskupa versenyen. 2021- Zsűriként dolgozott a Diamond World Lash Cup versenyen. 2021.- Zsűriként dolgozott a Beauty Forum Lash & Lashes Èlő versenyén. Eredményei: 2018. HOEC Hungarian Open Europe Cup II. helyezett 2D Duplázó kategóriában 2019. Lash & Lashes Online Cup I. helyezett 3-5D Volume kategóriában III. helyezet 1D Classic kategóriában 2019. International Lash Angel Challenge from Italy I. helyezett 2-3D Soft Volume kategóriában Különdíj: “Best Work “ Kupa Celeste Fernandestől 2019. Lash Flash Online Szempilla építő verseny I. helyezett 3-6D Volume kategóriában 2019. Lash & Lashes International Eyelash Cup I. helyezett 2D Duplázó kategóriában Különdíj: 3-5D Volume “Best Work” Cup LashStyle Academy by Hajnalka Simon-Lendvai 2019. International Lash Queens Championships III. helyezett 3-5D Russian Volume Expert kategóriában 2019. Hungarian Lash Queen II. helyezet Russian Volume 4-6D Expert 2019. German Masters Lashextensions I. helyezett Maxx Volume Expert 2020. Glami Online Lash Competition I. helyezet Volume Expert 2020. Lash Angels Competition I. helyezet 4-9D Strong Volume Advanced Különdíj: 4-9D Best Lash Work from judge Angelika Herter 2021. ICONIC Lash& Brow Championship II. helyezet 3-4D Volume Expert 2021. ICONIC Lash& Brow Championship I. helyezet M/L ív Expert

Kálmán Mónika , Lash stylist és lashtrainer. Szombathelyen dolgozom és “vidéki ”pillásként teljesen más dimenzióban látom és érzem ezt a szakmát. 8 éve talált rám a pillázás és azóta a munkám a hobbym, a hobbym a munkám😊 Természetesen ehhez kell egy megértő férj és egy türelmes gyerek, akik mindenben támogatnak Mert anyaként és feleségként is helyt lehet állni ebben a szakmában.❤ Ha hazai, ha nemzetközi versenyről volt szó mindig jöttek velem, támogattak és büszkék voltak rám❤🥇🥇🥇 Az én dimenzióm😊:Hiszem azt(még sok más pillással együtt❤),hogy retus mentesen, filterek nélkül természetesen megállja bárki a helyét ebben a szakmában❤ Bátran jelentkezzetek és mutassátok meg mit tudtok, hiszen egy verseny mindig a fejlődésről, tapasztalat szerzésről szól ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.👌 Köszönöm a felkérést Mátrai Timinek, megtiszteltetés ,hogy zsűriként értékelhetem a munkáitokat.

Imre Klaudiának hívnak, nevemet már sokan ismerhetitek. 2018-óta Foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával, jelenleg több pozíciót is betöltök, Díjnyertes Lash Trainer vagyok, Vendég Oktató: egy-egy felkérés alkalmával, Képzés szervező: Lehetőséget adok a Magyar Stylistok számára Világhírű Orosz/Ukrán MESTEREKTŐL tanulni, Online, – mindenki számára elérhető áron -, saját magam is tartok Online előadásokat, valamint Minden évben Díj Mentes Mentornapokat szervezek, ahol szintén lehetőséget adok, több kiemelkedő Kollégának a fejlődésre, Teljesen Ingyen. A mindennapjaim Zalaegerszegen, az Egyéni Képzéseim töltik ki. Büszkeséggel tölt el, hogy az ország minden pontjáról, és külföldről is érkeznek hozzám a lelkes, fejlődni vágyó, Lányok/Fiúk, akik tudják, hogy tőlem biztos tudással távoznak. 2019-ben létre hoztam a Saját Brandem, – Szempilla Birodalom – néven. Bécsi Barokk Stílusú üzletem, méltóan kapta a Birodalom elnevezést, hiszen Királyi milliő tárul elénk, mikor belépünk. 2021. Decemberében támadt egy kósza gondolat, mivel már nem vagyok Aktív Lash Stylist, – A mindennapi Egyéni képzések mellett lehetetlen is lenne – azonban az Ügyfelek igényelték, a mai napig, így megkerestem a tökéletes utódom, akinek átadhattam minden tudásom, a szakma legjobbjai Képezték ki, s álltak mellette és mellettem, így méltóan képviseleti II. ÜZLETEM, A Szempilla Birodalom2 – t, mely mára Zalaegerszeg legszebb, Újonnan Nyíló Szempilla Stúdiója lett. Minden Tanulóm és Követőm, arra ösztönzöm, hogy legyen bátor, és jelentkezzen, mind az Online mind az Offline Versenyre, bízom benne, hogy a versenyen sokatokkal személyesen is találkozunk! Várom a csodaszép munkátokat, nem leszek szigorú, hiszen tudom milyen nehéz megfelelni, tökéleteset nyújtani, stresszhelyzetben. Próbáljatok egyediek lenni, nem egy sablont követni, hiszen a legtöbb esetben, ez a siker kulcsa!

Lash & Lashes Online Pillás Kupa 2022 Keller Diána vagyok, szempilla stylist és Coach. Miért is ezt a megnevezést választottam. Nem csak oktató, de támasz is vagyok azoknak a pillasoknak akik gondokkal vagy egy konkrét problémával keresnek fel. Legyen az egy technikai vagy akár üzleti esetleg vendégekkel kapcsolatos kérdés. Aktívan dolgozom, így maradok a gyakorlatban is hiteles szakember/oktató. -2017- ben hobbinak indult a mára már hivatásomnak számító szempillàs szakma. Azóta is folyamatosan oktatásokon veszek részt online és offline egyaránt. 2019 őszétől léptem be a volumen világába, ami hatalmas lendületet adott és motivált a versenyzésre. Mire elég gyakorlatot szereztem volna, sajnos a világ járvány csak online versenyeket tett lehetővé, így az ezekben rejlő lehetőségeket aknáztam ki. 19 alkalommal állhattam a virtuális dobogón nemzetközi és magyar szervezésű versenyeken. Az Art-ban tudok igazán kiteljesedni, ahol is 100%-on teljesítek, ezt bizonyítvàn az idei évben egy projektemmel publikáltam a Lash Ink magazinban is. Az idén már zsűri ként is találkozhattok velem több versenyen, ahol már nagyon várom, hogy láthassam a munkáitokat. Az eredményeim amik biztosíthatnak benneteket arról, hogy hiteles értékelést kaptok tőlem: -Lash and Brow Scotland 2020 Mega volume-master 2. Hely -Lash and Brow Scotland 2020 Lash art 2. Hely -Lash Angels Competition 2020 Advanced Soft Volume 3. Hely -Lash Angels Competition 2020 Categoria Eye liner 2. Hely -Lash Barbie International Live Barbie category 1. Hely -Lash Designer of the year 2020 Volume Look junior 2. Hely -Lash Designer of the year 2020 Volume Look junior Külön díj Sági Szabinàtòl -Lash Designer of the year 2020 Art Line category 2. Hely -Atlantic Lash Competition 2021 Expert 3D 3. Hely -Atlantic Lash Competition 2021 Top 10. Volume 4D+ Expert -Artistic Lash League 2020 Master 3D-4D 2. Hely -Artistic Lash League 2020 Top 8. Expert Classic -Lashagora championship 2021 Classic expert 2. Hely -Lashagora championship 2021 Fantasy Lashart 1. Hely -Lashagora championship 2021 Max Volume Expert 2. Hely -Lashagora championship 2021 2021 Champion of the champions 🏆 -Lash Pro Hungary 2021 Színes Expert 2. Hely -Lash Pro Hungary 2021 Light Volume Expert 3. Hely -Lash &Lashes Online eyelash cup Classic 1D 1.Hely -Diamond World Lash Cup 2021 3-4D Light Volume Expert 2. Hely -Diamond World Lash Cup 2021 4-7D Extreme Volume Expert 3. Hely -Lash Designer of the year 2021 Volume Look Expert 2. Hely -Lash Designer of the year 2021 Art Line Fantasy 1. Hely Sok sikert kívánok minden versenyzőnek.

Versenykiírás

A versenymunkának tiszta, összetapadásoktól mentes, a szemhéjtól megfelelő és egyenletes távolságban elhelyezkedő, tökéletesen izolált és helyes illesztéssel applikált, telített és rendezetten elterülő, jól formázott, a versenyző koncepciójához illeszkedő, a természetes pillaállományt nem károsító, nem terhelő, mind stílusában, mind technikájában megfelelően elkészített szett. A modell adottságainak, arc-szemek-szemöldök arányaihoz való természetes illeszkedés. Szempont, hogy a pillasor nyissa a tekintetet, ne árnyékolja be a szemeket, vagy torzítsa el a szemek formáját. A modell Esztétikailag szép benyomást keltsen a zsűriben.

Classic 1D kategória

Összesen 6 db fotót várunk:

– Nyitott szem, front fotó (teljesen szemből), előtte

– Csukott szem, front fotó(felülről, a homlok felől fotózva) előtte

– Nyitott szem, front fotó, utána

– Csukott szem, front fotó, (felülről, a homlok felől fotózva) utána.

– Közeli egy-szemes utána

– Egy szabadon választott

  • A fényképeket retusálni TILOS!!! A retusált fotót beküldőt kizárjuk a versenyből
  • Az elkészült munkákat emailben várjuk az info@lashandlashes.hu email címre.

Adható pontszám max 10 pont/szempont

Szempontok:

1,Összhatás

2, Szempilla vonala (méretátlépés)

3, Tiszta munka (ragasztó mennyiség, összeragasztott szálak mínusz pont)

4, Távolság (0.3, 0.5 mm távolság)

5, Szempilla-irány

6, Hosszúság

7, Vastagság

8, Szimmetria

9, Szempillaív teljes kitöltése

Duplázó 2D kategória

Összesen 6 db fotót várunk:

– Nyitott szem, front fotó (teljesen szemből), előtte

– Csukott szem, front fotó,(felülről, a homlok felől fotózva) előtte

– Nyitott szem, front fotó, utána

– Csukott szem, front fotó,(felülről, a homlok felől fotózva) utána.

– Közeli egy-szemes utána

– Egy szabadon választott

  • A fényképeket retusálni TILOS!!! A retusált fotót beküldőt kizárjuk a versenyből!
  • Az elkészült munkákat emailben várjuk az info@lashandlashes.hu email címre.

Adható pontszám max 10 pont/szempont

Szempontok:

1. Összhatás (kiemeli a szemeket, nyitja a tekintetet, harmonikus-e az arcával) 2. Frame vonala (méretátlépés) 3. Illeszkedés (megfelelő részen tapad össze, a töveknél nem áll el a műszempilla) 4. Ragasztó használata (csomós, darabos, sok ragasztó, mélyen bemártott szálak, összetapadások) 5. Távolság a szemhéjtól (középső részen és a külső belső szemzugnál.) (0.3, 0.5 mm távolság) 6. Szempilla irány (szálak dőlésszöge és párhuzamossága a középső része és a szemzugoknál) 7. Hosszúság (+2mm) 8. Vastagság (0: veszélyes és káros, 5: Versenykiírásnak megfelelő, 10: optimális és ízléses) Használható vastagság: 0.07, 0.10, 0,12. 9. Szimmetria (két szem mérethasználata, kitöltése, dússága azonos-e, külső belső szemzug kezdőpontja) 10. Szempillaív teljes kitöltése. (üres szálak mértéke, külső és belső szemzug kitöltése) 11. Tisztaság (pillák és szemhéj tisztasága, lerakódások, sminkmaradványok, rászáradt könny, szembevérzés)

VOLUME 3D-5D kategória

Összesen 6 db fotót várunk:

– Nyitott szem, front fotó (teljesen szemből), előtte

– Csukott szem, front fotó,(felülről, a homlok felől fotózva) előtte.

– Nyitott szem, front fotó, utána

– Csukott szem, front fotó, (felülről, a homlok felől fotózva) utána.

– Közeli egy-szemes utána

– Egy szabadon választott

  • A fényképeket retusálni TILOS!!! A retusált fotót beküldőt kizárjuk a versenyből!
  • Az elkészült munkákat emailben várjuk az info@lashandlashes.hu email címre.

Adható pontszám, max 10 pont/szempont

Pontozási Szempontok

1. Összhatás (kiemeli a szemeket, nyitja a tekintetet, harmonikus-e az arcával) 2. Frame vonala (méretátlépés) 3. Illeszkedés (megfelelő részen tapad össze, a töveknél nem áll el a műszempilla) 4. Ragasztó használata (csomós, darabos, sok ragasztó, mélyen bemártott szálak, összetapadások) 5. Távolság (0.03, 0.05) 6. Szempillák iránya (szálak dőlésszöge és párhuzamossága a középső része és a szemzugoknál) 7. Illesztések közötti járhatóság (tisztaság) 8. Hosszúság (+2mm) 9. Vastagság (0: veszélyes és káros, 5: Versenykiírásnak megfelelő, 10: optimális és ízléses) Használható vastagság: 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07mm 10. Szimmetria (két szem mérethasználata, kitöltése, dússága azonos-e, külső belső szemzug kezdőpontja) 11. Szempillaív teljes kitöltése. (üres szálak mértéke, külső és belső szemzug kitöltése) 12. Tincs formája

ART Kategória Pilla és Smink

Movie-Film sikerek témában

Támaszkodj kedvenc film élményeidre! Készítsd el kedvenc mozi hősödről, vagy anti hősödről, akár élő, vagy animációs, vagy rajzfilm alapján készült pillás- sminkes fotó kreációdat, de a hangsúly természetesen a gyönyörű szempillákon legyen! 

Nincs megkötés, használhatsz bármilyen színű pillát, sminket, vagy akár arcfestést is ékszereket, kiegészítőket, bármit amivel igazán ütős hatást érsz el!

Egy induló maximum 3db fotót küldhet be az elkészült munkájáról.  Bármilyen szabadon-választott szögből készülhetnek a fotók.

A  emailben várjuk az info@lashandlashes.hu email címre.

PONTOZÁSI SZEMPONTOK

1, Az elkészített szempilla színvonala, hatása

2, A fotó koreográfiája, minősége, kreativitás, fantázia. 3, A modell sminkjének színvonala, hatása 4, A modell hajának, frizurájának minősége. 5, Összhatás

Az Art Kategória 12 legszebb, legtöbb pontot kapott munkája a Lash Stylist nevével, bekerül a Lah&Lashes 2022 évi falinaptárába.

A VERSENY DÍJAI:

I. Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 100 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

II. Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 50 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány. III. Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 30 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

EBBEN AZ ÉVBEN KÖZÖNSÉGDÍJ IS!!

A Beküldött munkákra a zsűrizés lezárása után a Lash & Lashes Instagram oldalán lehet majd szavazni!

A kategóriánként legtöbb kedvelést kapott versenymunka készítőjének nyereménye:

Lash&Lashes kupa, emléklap és 20 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

A verseny nevezési díja:

19 990 HUF

Nevezésed elküldésével jóvá hagyod, hogy a képed szerepeljen, a Lash & Lashes a verseny és az eredményhirdetési rendezvény promóciós anyagában, a Lash & Lashes Hungary hivatalos Instagram oldalán.

-1D Classic, alap kategória – JELENTKEZZ ITT

-2D duplázó kategória –JELENTKEZZ ITT

-3-5 D volume  kategória – JELENTKEZZ ITT

– Art kategória – JELENTKEZÉS ITT

Ha több kategóriában is szeretnél indulni, külön tudsz kategóriákba jelentkezni, ilyen esetben a jelentkezési díj kategóriánként értendő!

Az eredményhirdetés a Lash & Lashes Hungary hivatalos Instagram oldalán.

Jó versenyzést kíván! A Lash & Lashes Csapata