Lash&lashes Pillás Kupa 2021
Lash&lashes Pillás Kupa 2022

Újra! Lash & Lashes Pillás Kupa 2022, élő Pillás verseny a Beauty Fórum Kiállításon!

Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

 A verseny időpontja: 2022-11-05 Szombat

Ebben az évben újra megrendezésre kerül  2021-es nagysikerű Lurdy házban megtartott Lash&Lashes Pillás Kupa!

Versenyezz Magyarország legjobb Szempilla Stylistjaival, 2D Duplázó vagy 3-5D Volume kategóriában, de akár mindkét versenyszámban is nevezhetsz!  Indulj Te is a gyönyörű emlékkupáért és értékes Lash&Lashes ajándékokért!

Arasd le élőben a sikert! Élő, színpadi díjkiosztó szakmai közönség előtt a Beauty Fórum kiállítás Pilla Gála szakmai rendezvény befejező eseményeként!

VÁLASZD KI A KATEGÓRIÁT AMELYBEN INDULNI SZERETNÉL!

Nevezési Határidő 2022 November 01.  Figyelem add le mielőbb jelentkezésedet, mert  versenyzői helyek korlátozottan állnak rendelkezésre!

Figyelem: A Covid helyzet miatti esetleges szigorítások miatt a változtatás jogát fenntartjuk, az előforduló korlátozások szabályai a versenyünkre is érvényesek lesznek. Rendkívüli korlátozás esetén, ha nem tudjuk megtartani a versenyt, a nevezési díjakat a jelentkezők részére visszautaljuk.

A verseny nevezési díja:

Bruttó 24990 Ft.

Az alábbi kategóriákban várjuk nevezésedet!

-2D duplázó kategória-Jelentkezés ITT

-3-5 D volume kategória-Jelentkezés ITT

Ha több kategóriában is szeretnél indulni, a jelentkezési űrlapon lesz lehetőséged több választást kijelölni!
Ilyen esetben a jelentkezési díj kategóriánként értendő!

A Zsűri Tagjai

Lash&lashes Pillás Kupa 2022


Nagy Zsinett
vagyok, 2011 óta szempilla stylist.Az elmúlt 11 évben tett munkásságom alapján a többségeteknek talán nem kell bemutatni, de azoknak akik újak a szakmában: 2013 óta oktatóként, zsűriként, termékforgalmazóként és vloggerként is találkozhattatok velem, de a versenyzésben is rengeteg embert támogattam háttér mentorálással. Több száz tanulóval a hátam mögött elmondhatom, hogy generációk pillásai, oktatói, bajnokai kerültek ki a kezeim alól.Azoknak akik nem ismernek, zsűriként szigorú, de igazságos hírében állok. A tincsek szimmetrikus nyitottsága és a rövid illesztés a vesszőparipáim. A light volume szerelmese vagyok. A természetes szettek imádója.Selényi Renáta
 Lash Stylist és kozmetikus 2016 óta. Nemzetközi Oktató és Versenybíró. Lash & Beauty tulajdonosa. 2020 – Zsűriként dolgozott a Lash & Lashes Online Pilláskupa versenyen. 2021- Zsűriként dolgozott a Diamond World Lash Cup versenyen. 2021.- Zsűriként dolgozott a Beauty Forum Lash & Lashes Èlő versenyén. Eredményei: 2018. HOEC Hungarian Open Europe Cup II. helyezett 2D Duplázó kategóriában 2019. Lash & Lashes Online Cup I. helyezett 3-5D Volume kategóriában III. helyezet 1D Classic kategóriában 2019. International Lash Angel Challenge from Italy I. helyezett 2-3D Soft Volume kategóriában Különdíj: “Best Work “ Kupa Celeste Fernandestől 2019. Lash Flash Online Szempilla építő verseny I. helyezett 3-6D Volume kategóriában 2019. Lash & Lashes International Eyelash Cup I. helyezett 2D Duplázó kategóriában Különdíj: 3-5D Volume “Best Work” Cup LashStyle Academy by Hajnalka Simon-Lendvai 2019. International Lash Queens Championships III. helyezett 3-5D Russian Volume Expert kategóriában 2019. Hungarian Lash Queen II. helyezet Russian Volume 4-6D Expert 2019. German Masters Lashextensions I. helyezett Maxx Volume Expert 2020. Glami Online Lash Competition I. helyezet Volume Expert 2020. Lash Angels Competition I. helyezet 4-9D Strong Volume Advanced Különdíj: 4-9D Best Lash Work from judge Angelika Herter 2021. ICONIC Lash& Brow Championship II. helyezet 3-4D Volume Expert 2021. ICONIC Lash& Brow Championship I. helyezet M/L ív Expert


Kálmán Mónika

Lash stylist és lashtrainer. Szombathelyen dolgozom és “vidéki”pillásként teljesen más dimenzióban látom és érzem ezt a szakmát.
8 éve talált rám a pillázás és azóta a munkám a hobbym, a hobbym a munkám😊
Természetesen ehhez kell egy megértő férj és egy türelmes gyerek, akik mindenben támogatnak❤Mert anyaként és feleségként is helyt lehet állni ebben a szakmában.❤
Ha hazai, ha nemzetközi versenyről volt szó mindig jöttek velem, támogattak és büszkék voltak rám❤🥇🥇🥇
Az én dimenzióm😊:Hiszem azt(még sok más pillással együtt❤),hogy retus mentesen, filterek nélkül természetesen megállja bárki a helyét ebben a szakmában❤
Bátran jelentkezzetek és mutassátok meg mit tudtok, hiszen egy verseny mindig a fejlődésről, tapasztalat szerzésről szól ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.👌
Köszönöm a felkérést Mátrai Timinek, megtiszteltetés ,hogy zsűriként értékelhetem a munkáitokat.


Imre Klaudiának
 hívnak, nevemet már sokan ismerhetitek. 2018-óta Foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával, jelenleg több pozíciót is betöltök, Díjnyertes Lash Trainer vagyok, Vendég Oktató: egy-egy felkérés alkalmával, Képzés szervező: Lehetőséget adok a Magyar Stylistok számára Világhírű Orosz/Ukrán MESTEREKTŐL tanulni, Online, – mindenki számára elérhető áron -, saját magam is tartok Online előadásokat, valamint Minden évben Díj Mentes Mentornapokat szervezek, ahol szintén lehetőséget adok, több kiemelkedő Kollégának a fejlődésre, Teljesen Ingyen. A mindennapjaim Zalaegerszegen, az Egyéni Képzéseim töltik ki. Büszkeséggel tölt el, hogy az ország minden pontjáról, és külföldről is érkeznek hozzám a lelkes, fejlődni vágyó, Lányok/Fiúk, akik tudják, hogy tőlem biztos tudással távoznak. 2019-ben létre hoztam a Saját Brandem, – Szempilla Birodalom – néven. Bécsi Barokk Stílusú üzletem, méltóan kapta a Birodalom elnevezést, hiszen Királyi milliő tárul elénk, mikor belépünk. 2021. Decemberében támadt egy kósza gondolat, mivel már nem vagyok Aktív Lash Stylist, – A mindennapi Egyéni képzések mellett lehetetlen is lenne – azonban az Ügyfelek igényelték, a mai napig, így megkerestem a tökéletes utódom, akinek átadhattam minden tudásom, a szakma legjobbjai Képezték ki, s álltak mellette és mellettem, így méltóan képviseleti II. ÜZLETEM, A Szempilla Birodalom2 – t, mely mára Zalaegerszeg legszebb, Újonnan Nyíló Szempilla Stúdiója lett. Minden Tanulóm és Követőm, arra ösztönzöm, hogy legyen bátor, és jelentkezzen, mind az Online mind az Offline Versenyre, bízom benne, hogy a versenyen sokatokkal személyesen is találkozunk! Várom a csodaszép munkátokat, nem leszek szigorú, hiszen tudom milyen nehéz megfelelni, tökéleteset nyújtani, stresszhelyzetben. Próbáljatok egyediek lenni, nem egy sablont követni, hiszen a legtöbb esetben, ez a siker kulcsa!

 

 

Lash&lashes Pillás Kupa 2022

Horváth Kitti vagyok a Lash & Lashes 2022 Online Pillás kupa, 2D kategória nyertese. 6 éve dolgozom szempillásként Jászberényben. A vendégeim ösztönzésére 2 éve döntöttem úgy, hogy elindulok első online versenyemen, a Covid miatt ugyanis csak erre volt lehetőségem. Már az első versenyen a virtuális dobogóra állhattam. Ez motivált arra, hogy továbbra is megmérettessem magam a versenyeken. Azóta, szerencsére számos kupával gazdagodott a szalonom polca. Mindig is fontosnak tartottam a szakmaiság mellett a tökéletes modell megválasztását (fiatalos, derűs arc, egészséges pillaállomány). A versenyek megtanítottak a precizitásra, a hibák kiküszöbölésére, a tökéletességre. 

Köszönöm a felkérést a Lash & Lashes csapatának, hogy idén a 2D kategória zsűrijeként vehetek részt a 2022 őszi Lash & Lashes pillás kupán! Ez új dolog lesz számomra, hiszen eddig csak versenyzőként szerepeltem. Biztatok minden szakmatársamat a jelentkezésre, hiszen az óriási élmény mellett rengeteg tapasztalatra és fejlődésre tehettek szert! 

 

Lash&lashes Pillás Kupa 2022

Ürmös Eszter a Lash&Lashes Online Pillás Kupa Volume kategória győztese. 

Budapest szívében dolgozom a saját kis szalonomban.

2019-ben fogtam életemben először csipeszt, ami már elsőre teljes szerelem lett és azóta is kitart.

Az elmúlt években lehetőségem volt mind a nemzetközi és mind a hazai pálya legprofibb mestereitől tanulni. Büszkén mondhatom, hogy a munkám a hobbim.

A közösségi médiában “Lashes by Eszti”-ként ismerhetitek legtöbben a munkáim.

2021-ben csöppentem bele a versenyzés világába, ami azonnal magával ragadott. Szebbnél szebb kupákkal távozhattam ezekről a versenyekről…ezek lettek szalonom ékei.

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy karrierem egy újabb lépcsőfokhoz érkezett, és a Lash and Lashes élő versenyén kezdhetem meg a zsűrizést, 2 oktatóm mellett. Ez az igazi megtiszteltetés!

Hatalmas izgalommal várom a szebbnél szebb versenymunkákat. Jelentkezzetek minél többen, hiszen egy versenyen szerzett tapasztalat mindig óriási löketet ad a további fejlődéshez!

 

Versenykiírás

A versenymunkának tiszta, összetapadásoktól mentes, a szemhéjtól megfelelő és egyenletes távolságban elhelyezkedő, tökéletesen izolált és helyes illesztéssel applikált, telített és rendezetten elterülő, jól formázott, a versenyző koncepciójához illeszkedő, a természetes pillaállományt nem károsító, nem terhelő, mind stílusában, mind technikájában megfelelően elkészített szett.
A modell adottságainak, arc-szemek-szemöldök arányaihoz való természetes illeszkedés. Szempont, hogy a pillasor nyissa a tekintetet, ne árnyékolja be a szemeket, vagy torzítsa el a szemek formáját. A modell esztétikailag szép benyomást keltsen a zsűriben.

Időbeosztás:

2D duplázó kategória: Előzsűrizés: 07’45 Versenyszám indítása: 08’00  Versenyszám vége: 10’30

  Volumen 3-5D kategória: Előzsűrizés: 10’50  Versenyszám indítása: 11’00 Versenyszám vége: 14’30

Hivatalos díjkiosztás a Pilla Gála színpadán: 16’00

 

Duplázó 2D kategória

Verseny idő 150 perc

 

– Verseny előtt előzsűrizés, a modell pillájának méretét a pontozó lapon rögzítjük.

– A versenyző biztosítja a modellt.

– Megjelenés: természetesség (rendezett haj. Cégfelirat nélküli ruha).

– Megengedett a barna és a fekete szempilla használata.

– Be kell tartani minden biztonsági és higiéniai előírást.

– Szakmai anyagot (eszközöket) a versenyző biztosítja a versenyzéshez.

– Tilos a díszítés (tilos a tollak, kövek, dísztárgyak használata, valamint több pilla összeragasztása).

– Modell segítsége a versenyző részére kizárással jár.

– A modellek a verseny végén a zsűriszobába fáradnak át, ahol minden zsűritag egyenként pontozza a versenymunkát. Erre a modellek figyelmét kérjük felhívni, a nem, vagy csak részlegesen zsűrizett munkákat kizárjuk a versenyből!

Adható pontszám max 10 pont/szempont

Szempontok:

1. Összhatás (kiemeli a szemeket, nyitja a tekintetet, harmonikus-e az arcával)
2. Frame vonala (méretátlépés)
3. Illeszkedés (megfelelő részen tapad össze, a töveknél nem áll el a műszempilla)
4. Ragasztó használata (csomós, darabos, sok ragasztó, mélyen bemártott szálak, összetapadások)
5. Távolság a szemhéjtól (középső részen és a külső belső szemzugnál.) (0.3, 0.5 mm távolság)
6. Szempilla irány (szálak dőlésszöge és párhuzamossága a középső része és a szemzugoknál)
7. Hosszúság (+2mm)
8. Vastagság (0: veszélyes és káros, 5: Versenykiírásnak megfelelő, 10: optimális és ízléses)
Használható vastagság: 0.07, 0.10, 0,12.
9. Szimmetria (két szem mérethasználata, kitöltése, dússága azonos-e, külső belső szem zúg kezdőpontja)
10. Szempillaív teljes kitöltése. (üres szálak mértéke, külső és belső szem zúg kitöltése)
11. Tisztaság (pillák és szemhéj tisztasága, lerakódások, sminkmaradványok, rászáradt könny, szembevérzés)

 

 

VOLUME 3D-5D kategória

Verseny idő 210 perc

 

– Verseny előtt előzsűrizés, a modell pillájának méretét a pontozó lapon rögzítjük.

– A versenyző biztosítja a modellt.

– Megjelenés: természetesség (rendezett haj. Cégfelirat nélküli ruha).

– Megengedett a barna és a fekete szempilla használata.

– Be kell tartani minden biztonsági és higiéniai előírást.

– Szakmai anyagot (eszközöket) a versenyző biztosítja a versenyzéshez.

– Mód: minimális: 3:1, maximális 5:1

– Megengedett vastagság: 0,04, 0.05, 0.06, 0.07

– Ha 0.10 vastagságot használ, kizárják a versenyből.

– Tiltott a tincses pilla, tollak, díszítések használata.

– Modell segítsége a versenyző részére kizárással jár.

– A modellek a verseny végén a zsűriszobába fáradnak át, ahol minden zsűritag egyenként pontozza a versenymunkát. Erre a modellek figyelmét kérjük felhívni, a nem, vagy csak részlegesen zsűrizett munkákat kizárjuk a versenyből!

Adható pontszám, max 10 pont/szempont

Pontozási Szempontok

1. Összhatás (kiemeli a szemeket, nyitja a tekintetet, harmonikus-e az arcával)
2. Frame vonala (méretátlépés)
3. Illeszkedés (megfelelő részen tapad össze, a töveknél nem áll el a műszempilla)
4. Ragasztó használata (csomós, darabos, sok ragasztó, mélyen bemártott szálak, összetapadások)
5. Távolság (0.03, 0.05)
6. Szempillák iránya (szálak dőlésszöge és párhuzamossága a középső része és a szemzugoknál)
7. Illesztések közötti járhatóság (tisztaság)
8. Hosszúság (+2mm)
9. Vastagság (0: veszélyes és káros, 5: Versenykiírásnak megfelelő, 10: optimális és ízléses)
Használható vastagság: 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07mm
10. Szimmetria (két szem mérethasználata, kitöltése, dússága azonos-e, külső belső szem zúg kezdőpontja)
11. Szempillaív teljes kitöltése. (üres szálak mértéke, külső és belső szem zúg kitöltése)
12. Tincs formája

 

A VERSENY DÍJAI:

I. Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 100 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

II.Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 50 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

III. Helyezett Lash&Lashes kupa, emléklap és 30 000 Ft. értékű Lash & Lashes vásárlási utalvány.

 

Nevezésed elküldésével jóvá hagyod, hogy a versenyen készült fotók melyeken te és a munkád is szerepelhetnek a Lash & Lashes a verseny és az eredményhirdetési rendezvény promóciós anyagában, a Lash & Lashes Hungary hivatalos Facebook oldalán.

-2D duplázó kategória – Jelentkezés ITT

-3-5 D volume  kategória – Jelentkezés ITT

 

Ha több kategóriában is szeretnél indulni, a jelentkezési űrlapon lesz lehetőséged több választást kijelölni!
Ilyen esetben a jelentkezési díj kategóriánként értendő!

Jó versenyzést kíván!

A Lash & Lashes Csapata