Élvonal a szempilla hosszabbításban

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

KISZÁLLÍTÁS MÁR AKÁR MÁSNAPRA

20.000 FELETT DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Minden ami szempilla hosszabbítás

Szempilla-hosszabbító termékek kis és nagykereskedelme.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2010 óta folyamatosan bővülő választékkal és állandó minőséggel a Lash & Lashes Magyarország egyik kedvenc szempilla-hosszabbító márkája!

Célunk, hogy elérhető árakon a legjobb minőséget és a piacon létező legnagyobb választékot nyújtsuk vevőink számára.
A LASH&LASHES szempilla hosszabbító termékcsaládot megvásárolhatod személyesen üzletünkben, megrendelheted webshopunkon keresztül.
Minőségünkre, árainkra, választékunkra garancia, Dél Koreai gyártópartnerünk aki a világ egyik legnagyobb szempilla hosszabbító termékeket gyártó cége.
Munkatársaink folyamatosan figyelik a szempilla hosszabbítás területén kialakuló legújabb trendeket, fejlesztéseket, innovációkat, hogy Szempilla Stylist partnereink, vevőink mindig megtalálják nálunk, amire szükségük lehet ahhoz, hogy vendégeik maximálisan elégedettek legyenek, csodálatos LASH & LASHES szempilláikkal.

Lash & Lashes „Mert a szempilla öltöztet”

A szálankénti szempilla hosszabbítással a szempillák vastagabbak, teltebbek és hosszabbak lesznek, ez az, amire a legtöbb nő vágyik. Ez a legtökéletesebb módja, hogy varázslatos, csábító tekintetet varázsoljunk, erőfeszítés nélkül. A Lash & Lashes szempilla hosszabbító termékek, műszempillák leghigiénikusabb és legbiztonságosabb a piacon fellelhető többi termék közül. A Las & Lashes szempillák akár 6 hétig is fennmaradnak, nem terhelnek súlyt a szemre, vízállóak, ellenállnak az izzadásnak, testmozgásnak, könnyeknek, úszásnak és még alvás közben is fennmaradnak, miközben viselőjüknek semmilyen természetellenes, kényelmetlen érzést nem okoznak.
. Ezért ajánlhatod bátran vendégeinek a szempilla hosszabbítás élményét!

Növeld üzleted bevételét

A professzionális, szempilla hosszabbítás szolgáltatásának kínálatával egyszerűen elérheted bevételeid növekedését, mert a szempilla hosszabbítás a szempillák felhelyezése után, rendszeres karbantartást (töltést) is igényel, így egy biztos visszatérő vendégkörre tehetsz szert. Hogy segítsük üzleti partnereinket, a LASH&LASHES lehetőséget biztosít képzésekre, hogy a legjobb szolgáltatást tudd kínálni a vendégeinek. Az, hogy a legjobb minőségű LASH&LASHES szempilla hosszabbító termékeinket használja beleértve a ragasztóanyagot és a hozzá kapcsolódó eszközöket nem marad elismerés nélkül. Vendégeid a legjobbat érdemlik, és elégedettek lesznek, mert hosszabb, de mégis természetes hatású szempillájukkal természetesnek és szépnek érzik magukat.

Szempilla hosszabbító tréningek

LEGYÉL TE IS SZEMPILLA STYLIST!!

Sikered elengedhetetlen feltétele a szempilla hosszabbító tréning elvégzése. Lehetetlen a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legprofitálóbb szolgáltatást nyújtani, anélkül, hogy a legjobb minőséget ne kínálnád.

Vegyél részt csoportos és egyéni tréningjeinken ahol a kezdőtől a Duplázó technikán keresztül, a legújabb Volume technikákat sajátíthatod el profi szempilla stylistoktóll!

Személyes átvétel, értékesítés és tanácsadás: 

1149. Budapest, Nagy Lajos Király útja 134

Nyitvatartás:

H-P: 9.00 -tól-17.00-ig

Hétvégén: Zárva

Telefon: 06203521685

E-Mail: info@lashandlashes.hu

Üzemeltelő: Beauty 303 KFT.
Székhely: 1149. Budapest, Nagy Lajos Király útja 134
Adószám: 13226754-2-42