Élvonal

A SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁSBAN

Több, mint 10 év

TAPASZTALAT,TÖBB,
MINT 21 000 VÁSÁRLÓVAL

Több, mint 1800 féle

TERMÉK, AKÁR 24 ÓRÁN
BELÜLI KISZÁLLÍTÁSSAL

Ár-érték arány 100%,

LEGJOBB MINŐSÉG,
ELÉRHETŐ ÁRON

Szakmai tréningekkel,

INGYENES TANÁCSADÁSSAL,
TÁMOGATJUK VÁSÁRLÓINKAT

SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÓ

TERMÉKEK KIS- ÉS NAGYKERESKEDELME

A Lash&Lashes szempilla hosszabbító termékcsaládot megvásárolhatod személyesen üzletünkben, megrendelheted webshopunkon keresztül.

Minőségünkre, árainkra, választékunkra garancia, Dél Koreai gyártópartnerünk aki a világ egyik legnagyobb szempilla hosszabbító termékeket gyártó cége.

Munkatársaink folyamatosan figyelik a szempilla hosszabbítás területén kialakuló legújabb trendeket, fejlesztéseket, innovációkat, hogy Szempilla Stylist partnereink, vevőink mindig megtalálják nálunk, amire szükségük lehet ahhoz, hogy vendégeik maximálisan elégedettek legyenek, csodálatos LASH & LASHES szempilláikkal.

NÖVELD ÜZLETED BEVÉTELÉT

A professzionális, szempilla hosszabbítás szolgáltatásának kínálatával egyszerűen elérheted bevételeid növekedését, mert a szempilla hosszabbítás a szempillák felhelyezése után, rendszeres karbantartást (töltést) is igényel, így egy biztos visszatérő vendégkörre tehetsz szert.

Hogy segítsük üzleti partnereinket, a LASH&LASHES lehetőséget biztosít képzésekre, hogy a legjobb szolgáltatást tudd kínálni a vendégeinek. Az, hogy a legjobb minőségű LASH&LASHES szempilla hosszabbító termékeinket használja beleértve a ragasztóanyagot és a hozzá kapcsolódó eszközöket nem marad elismerés nélkül. Vendégeid a legjobbat érdemlik, és elégedettek lesznek, mert hosszabb, de mégis természetes hatású szempillájukkal természetesnek és szépnek érzik magukat.

SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÓ TRÉNINGEK

Legyél te is szempilla stylist!

Sikered elengedhetetlen feltétele a szempilla hosszabbító tréning elvégzése. Lehetetlen a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legprofitálóbb szolgáltatást nyújtani, anélkül, hogy a legjobb minőséget ne kínálnád.

Vegyél részt csoportos és egyéni tréningjeinken ahol a kezdőtől a Duplázó technikán keresztül, a legújabb Volume technikákat sajátíthatod el profi szempilla stylistoktóll!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, ÉRTÉKESÍTÉS, TANÁCSADÁS:

1149 BUDAPEST, NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 108

NYITVATARTÁS

H-P: 9.00-17.00 | Hétvégén: Zárva

TELEFON: 06 (1) 612 1662

TELEFON: 06 (20) 352 1685

E-MAIL: info@lashandlashes.hu

ÜZEMELTETŐ: Beauty 303 KFT.

Székhely: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 108.

Adószám: 13226754-2-42

LASH&LASHES AZ INSTAGRAMON

Hirlevel Hatter

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE


A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat