2 D Duplázó SZEMPILLA DÚSÍTÓ

TANFOLYAM Online

2D duplázó technika, ha már van gyakorlatod téged is várunk! Ha az alaptudásod megvan, de szélesebb szolgáltatást szeretnél nyújtani vendégeidnek.

Hogyan működik MIT TARTALMAZ AZ ONLINE OKTATÁS?

  • Jelentkezésed és a tanfolyam díj beérkezése után PDF formátumban küldünk neked egy a az általad választott tanfolyamhoz tartozó tudásbázist amely részletesen ismerteti bemutatja neked a technikát amit meg szeretnél tanulni.
  • 2 részes Videót, melyet egy megküldött jelszóval tudsz majd megtekinteni 30 napon keresztül korlátlan számban. A videó első része a technikához tartozó elméleti tudást ismerteti a második részben gyakorlati bemutatót, ahol lépésről lépésre mutatjuk meg neked a választott technikát, hogy te magad is elsajátíthasd azokat a videó alapján.
  • Ha még nincsenek termékeid, amivel gyakorolnál, vásárolhatsz Lash & Lashes kezdőcsomagot, és a gyakorláshoz szükséges termékeket.
  • Ha jelentkezéskor, vagy később úgy érzed, szükséged van személyes konzultációra is, jelentkezéskor vagy akár később lehetőséged van online konzultációs órák vásárlására.

10 000 Ft

7874.02 Ft + Áfa

20 000 Ft

15748.03 Ft + Áfa

30 000 Ft

23622.05 Ft + Áfa

Hogyan tudsz jelentkezni AZ ONLINE TANFOLYAMUNKRA, HOGYAN KAPHATSZ OKLEVELET?

Miután kiválasztottad és megvásároltad az online oktatást
Emailben fogjuk elküldeni neked a tanfolyamhoz tartozó tudásbázist és a jelszót, amellyel az oktató videót megtekintheted.
Hogyan kapod meg a Lash & Lashes oklevelet az online tanfolyam után?
Küld el nekünk a modelledről készült előtte-utána munkafotót az tanfolyamok@lashandlashes.hu e-mail címre. Fontos, hogy az előtte fotón a modelled szeme nyitva legyen.
A munkádról készült utána képeket több szögből, szemből, alulnézetből és felülnézetből is fotózd le, lehetőleg minden szögből készíts csukott és nyitott szemes fotót is.
Küldd el nekünk a munkád technikai adatait is: milyen ívű és vastagságú pillákkal készült a szett és milyen hosszúságok követik egymást.
Munkádat a Lash & Lashes szempilla oktatója fogja kiértékelni.
Nagyon fontos, hogy csak jó minőségű, de retusálatlan fotót tudunk elfogadni!
A munkád kiértékelése maximum 5 munkanap.
Ha a munkád megfelelt a követelményeknek elküldjük neked az oklevelet, amellyel igazoljuk, hogy részt vettél a tanfolyamunkon.
Ha nem felelt meg a munkád, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy segítsünk a felmerült hibák kijavításában.
A munkádról készült rövid szöveges értékelést minden esetben elküldjük neked!
Ha sikeresen elvégzed a Lash & Lashes olnline tanfolyamát egy egyszer felhasználható 10%-os kapsz tőlünk ajándékba, melyet a lash and lashes webáruházában tudsz beváltani.

 

 

24 990 Ft