Minden pillás Álma, hogy legyen egy jó Ágya!

Minden pillás Álma, hogy legyen egy jó Ágya!

Minden pillás Álma, hogy legyen egy jó Ágya!

… lehet egészen visszaugranék a dolgok legelejére.

Az ágyról szólna, amin dolgozol 🙂

Szerintem a legjobbak a masszázságyak, illetve a teljesen vízszintes ágyak.

A kozmetikai ágyak hátránya, hogy a felső részük elölre dől, amitől katasztrofálisan romlik a rálátás a szempillaTŐre ellenben igen erősödik a fájdalmak kialakulásának lehetősége.

Ennek egyik következménye az akár módszeres távolra applikálás mellett, hogy elkezdődnek a hát/váll/nyakfájásaitok, ugyanis egy az ölelésre hasonlító görnyedő, emeltvállas, nyaknyújtós pózban kezdtek el dolgozni, ami nemcsak roppant kimerítő, de egészségtelen is.

Illetve kezdők előszeretettel szorítják a felkarjukat a törzsük mellé, ami szintén fájdalmas karrier lehetőségét vetíti eléjük.

Azért ajánlom mindig a masszázságyakat, mert tökéletesen a saját magasságodhoz tudod állítani, ideális rálátást biztosít a vendég szempilláira és nem nagy befektetés! Nem mellékesen összecsukva kis helyen is elfér, vagy alatta is kitudsz kis tárolódobozokkal helyet alakítani magadnak.

Amire figyelni kell!

Szélességük és szivacsvastagságuk eltér, hosszuk nem igazán. A színük és zónaszámaik számunkra teljesen lényegtelenek.

Színét tekintve pedig úgyis le kell takard, mert egyrészt hideg érzetet adnak, másrészt koszos is lesz az anyaguk, onnantól pedig visszataszító hatást keltenek. A világosabb színeket a farmer és a sötétebb ruházatok befogják. Illetve a vendég kényelméhez egy ágyhuzat, egy takaró és egy párna mindenképpen szükségesek. Utóbbinál egy kicsit had említsem meg, hogy ezt érdemes vendégenként mással borítani. Kisméretű kéztörlő, papír, bármi. Bőrhatású formapárnáknál pedig, töröld át fertőtlenítővel a vendég után. Ugyanis ott hosszú órákig fekszenek emberek hajas fejbőrrel, ami igenis hamar azt a bizonyos fejszagot kölcsönzi a nem tisztán tartott párnának. Ezt mindenképpen kerüld el. Ugyanez érvényes akkor is, ha hullámmatraccal dolgozol, oda ugyanis már nem kell külön párna, az egész matracot pedig mégsem dobhatod napi szinten a mosógépbe, mert csupán csak a huzat kimosása ezt a problémát nem oldja meg. A drágán vett matracod pedig gyorsan áporodott szagú lehet.

Amin a vendég a legtovább tud kényelmesen feküdni és a legtovább bírja (tehát nem fekszik ki hamar a vendégek) az a 10cm szivacsvastagság – ezt magára az ágy vastagságára értem és a lehető legszélesebb fekvőfelületet válaszd.

Ennél keményebb és keskenyebb felületen igen nehéz türelmesen kivárni a 2-3 órán át készülő csodaszép szempilláinkat

Amivel még extra kényelmessé tudod tenni az egy memória habos fekvőbetét. (Egy a matrac vékony verziója). Továbbá egy ágymelegítő. Mindezekért nem csak a vendéged lesz extra hálás Neked, de Te is magadnak, mivel ha nem fáj a nyakad/hátad/vállad/derekad, úgy jószívvel tudsz ebben a szép szakmában maradni, és ezen felsorolt termékek ára becsülettel visszahozza magát sokszorosan a számodra

Ez a poszt azért készült, hogyha ágyvásárláson gondolkozol, lásd mennyiféle masszázságy is létezik, illetve azért, hogy megértsd azt, hogy sem vendég fekvés okozta, sem pedig a te munka okozta hát-váll-nyak fájdalmaid nem természetes velejárói a munkafolyamatnak, Ezek nem a szakma rémei.

 

Ha te is szeretnél egy jó pillás ágyat, akkor Itt rendelheted meg 👉 https://lashandlashes.hu/termekkategoria/pillas-agyak-lampak/pillas-agy-masszazs-agy/