Szempilla Stylist Tanfolyam 1D Classic-tól 4-6D Volume-ig

Online

Több lépcsős Szempilla Stylist Tanfolyam, kezdőtől a Professzionális szintig.

Hogyan működik MIT TARTALMAZ AZ ONLINE OKTATÁS?

  • Jelentkezésed és a tanfolyam díj beérkezése után PDF formátumban küldünk neked egy a az általad választott tanfolyamhoz tartozó tudásbázist amely részletesen ismerteti bemutatja neked a technikát amit meg szeretnél tanulni.
  • 3 x 2 részes videót (1D Classic Szempilla Stylist Tanfolyam, 2D Duplázó Szempilla Stylist Tanfolyam,4D-6D Russian Volume Szempilla Stylist Tanfolyam), melyet egy megküldött jelszóval tudsz majd megtekinteni 30 napon keresztül korlátlan számban. A videó első része a technikához tartozó elméleti tudást ismerteti a második részben gyakorlati bemutatót, ahol lépésről lépésre mutatjuk meg neked a választott technikát, hogy te magad is elsajátíthasd azokat a videó alapján.
  • Ha még nincsenek termékeid, amivel gyakorolnál, vásárolhatsz Lash & Lashes kezdőcsomagot, és a gyakorláshoz szükséges termékeket.
  • Ha jelentkezéskor, vagy később úgy érzed, szükséged van személyes konzultációra is, jelentkezéskor vagy akár később lehetőséged van online konzultációs órák vásárlására.

10 000 Ft

7874.02 Ft + Áfa

20 000 Ft

15748.03 Ft + Áfa

30 000 Ft

23622.05 Ft + Áfa

Hogyan tudsz jelentkezni AZ ONLINE TANFOLYAMUNKRA, HOGYAN KAPHATSZ OKLEVELET?

Miután kiválasztottad és megvásároltad az online oktatást
Emailben fogjuk elküldeni neked a tanfolyamhoz tartozó tudásbázist és a jelszót, amellyel az oktató videót megtekintheted.
Hogyan kapod meg a Lash & Lashes oklevelet az online tanfolyam után?
Küld el nekünk a modelledről készült előtte-utána munkafotót az tanfolyamok@lashandlashes.hu e-mail címre. Fontos, hogy az előtte fotón a modelled szeme nyitva legyen.
A munkádról készült utána képeket több szögből, szemből, alulnézetből és felülnézetből is fotózd le, lehetőleg minden szögből készíts csukott és nyitott szemes fotót is.
Küldd el nekünk a munkád technikai adatait is: milyen ívű és vastagságú pillákkal készült a szett és milyen hosszúságok követik egymást.
Munkádat a Lash & Lashes szempilla oktatója fogja kiértékelni.
Nagyon fontos, hogy csak jó minőségű, de retusálatlan fotót tudunk elfogadni!
A munkád kiértékelése maximum 5 munkanap.
Ha a munkád megfelelt a követelményeknek elküldjük neked az oklevelet, amellyel igazoljuk, hogy részt vettél a tanfolyamunkon.
Ha nem felelt meg a munkád, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy segítsünk a felmerült hibák kijavításában.
A munkádról készült rövid szöveges értékelést minden esetben elküldjük neked!
Ha sikeresen elvégzed a Lash & Lashes olnline tanfolyamát egy egyszer felhasználható 10%-os kapsz tőlünk ajándékba, melyet a lash and lashes webáruházában tudsz beváltani.

Fontos!!

Szempilla hosszabbító tanfolyamaikon bárki részt vehet, de a jelenlegi törvény szabályozás miatt egyéni vállalkozói engedélyt csak végzett kozmetikus vagy a Sminkes és Szempillaépítő államilag elismert szakmai képzés elvégzése után tud kiváltani, illetve olyan üzletben tud elhelyezkedni, ahol legalább egy kozmetikus dolgozik. 

 

74 990 Ft

Tanfolyamhoz AJÁNLOTT KEZDŐCSOMAGOK ÉS TERMÉKEK