Nagy Zsinett blog az Uv-Led technika Kezdőnek ajánlott?!

Nagy Zsinett blog az Uv-Led technika Kezdőnek ajánlott?!

Nagy Zsinett blog az Uv-Led technika Kezdőnek ajánlott?!

 

“Teljesen kezdő szempillaépítőként, érdemes belevágni az UV Led technológiába vagy előtte a hagyományos építést kéne megtanulni, begyakorolni?”

 

Ezt a kérdést az interneten találtam és megtetszett.

 

Ugyanis fontos tisztázni, hogy az UvLed technika egy ragasztó típus, nem pedig egy teljesen másik szempillaépítő rendszer.

 

Tehát minden egyes mozzanatában megegyezik minden az eddig jól ismert és hagyományos szempillaépítéssel, leszámítva azt az egyetlen momentumot, hogy amikor a műszempillát a természetes szempillához illeszted az UvLed technika esetén nem fog a természetes pillához magától odaragadni, hanem egy a lábpedállal aktivált fény hatására fog a ragasztó működésbe lépni.

 

Mivel jómagam személy szerint mindig is a gyors ragasztók pártján voltam a kezdők számára is, így semmilyen okát nem látnám, miért kéne valakinek megtanulni levegőre kötő ragasztóval dolgozni, mielőtt megtanulna fényre kötő ragasztóval dolgozni. Örüljünk, hogy amit jól odatesz, az ott is marad egyből. 🙂

 

Hiszen például nem kellett megtanulni senkinek megtanulni először ömlesztett pillával dolgozni azután, hogy már megjelentek a csíkra szerelt szempillasorok, csak mert időközben fejlődött az iparág.

 

Hogy egy teljesen másik, de érthető hasonlattal jöjjek.

 

Vannak a kézi váltós és az automata váltós autók. (Tudjátok, utóbbit onnan ismerni fel, ha a pasid miközben vezet, egész úton a combodon tudja tartani a kezét 😁)

De lehet Neked olyan jogosítványod, amivel mindkettőt vezetheted, meg olyan jogosítványod is amelyik csak automata autókra jók.

Az autó, a Kresz szabályok és a vezetés ugyanaz. Csak az egyiket két lábbal vezeted, a másikat meg egy lábbal. De alapjaiban ugyanaz vonatkozik az autóra és a forgalomra.

Tehát, ahogyan lehet Neked csak automata autóra való jogosítványod, amivel csak automata váltós autót tudsz vezetni, úgy teljes nyugodtsággal megtanulhatsz már az elejétől csak UvLed ragasztóval dolgozni.

A szakma összes többi része ugyanis pont ugyanaz lesz, csak annyi, hogy Neked ez lesz a természetes, hogy a ragasztód UvLed technikás már.

 

És csak hogy tisztázzuk:

Én is csak automata autót tudok vezetni és ettől nem vagyok rosszabb sofőr 🙂

 

Az, hogy haladunk a korral a Világ legnormálisabb dolga és az, hogy Te ebben a fejlődésben éppen hol csatlakozol majd be, nem tesz Téged szakmailag kevesebbé.

 

Üdvözöllek az UvLed technika korában 🙂 Szempillás tanfolyamjainkra itt tudsz jelentkezni. : Oktatás