Nagy Zsinett Blog Uv-Led Technika Igaz vagy Hamis?

Nagy Zsinett Blog Uv-Led Technika Igaz vagy Hamis?
Nagy Zsinett Blog Uv-Led Technika Igaz vagy Hamis?

 

“…szerintem is csak marketing fogás…”

 

Marketing fogás?

Mit jelent a marketing fogás? Én mindig azt hittem az kamut jelent! 😁

 

De akkor itt mi a kamu?

Nem köt fényre a ragasztó vagy mit? 🙃

 

Igen, megint egy Tőletek jött ellenérv üzenet idézetével indítottam 🙂 engem ezek a felvetések ihletnek meg, ha látom mi jár a fejetekben… hiszen ebből kiindulva tudok “beszélgetni” itt Veletek.

 

Szóval már két hete dolgozom az UvLed technikával…mert ugye minden ellenérvetek ellenére én magamra hallgattam és belevágtam…már annyit úsztam árral szemben az évek alatt, hogy szinte sportból csinálom😁

 

Az idegsejtjeim egyébként imádják az új technikát és Ők nem hazudnak 🙂

 

Nem kell figyelnem se páratartalomra, se hőmérsékletre. A ragasztóm abban a pillanatban köt a fényre, amikor én azt akarom.

 

Nem kell glue stop, mivel a fényre kötő ragasztó a felvillanó fény után nem mocorog, nem csukódik be. Ott és köt meg, ahogy és amikor a lábpedálra lépve fixáltad.

 

Nem kell kötésgyorsító, mert a fényre a ragasztó azonnal köt. Nem gyorsabban vagy lassabban. Minden nap ugyanolyan gyors. Se nem lesz gyorsabb, se nem lesz lassabb a tegnapi önmagánál.

 

Nem kell super bonder, mert a lila kis fény ezt is elintézte.

 

Még csak egy nyomorult kis ventilátorozás sem kell😁 semmi felesleges kecmec😁

 

Megjegyzem Cuki kutyám 6 éve velem dolgozik és Ő például azt tanulta meg, hogy ha bekapcsol a ventilátor akkor kelt fel és kezdett nyújtani, tudván, hogy mindjárt végzünk. Most meg szegény teljesen szét van csúszva, mert eltűnt a ventilátorozás is😁 csak úgy kinyitja a vendég a szemét és felül. Egyszer csak ott van Ő meg még hanyatt vágódva horkol még az ágy alatt😂 kemény munka az övé, na… Neki is meg kell szokni az új rendszert…

 

Tehát nem gondolom, hogy “csak marketing fogás” lenne 🙂

 

Számtalan előnyét látom mind a szempillastylist, mind a vendég szempontjából.