Nagy Zsinett blog Uv-Led Technika (eufória)

Nagy Zsinett blog Uv-Led Technika

Nagy Zsinett blog Uv-Led Technika

A második teszt hetemben járok, amikor egyre csak egy idézet jut eszembe:

“Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!”

 

Merthogy az Uv-Led technika ellen felhozott kritikák leggyakoribbja az volt, hogy idézem:

“Nem láttam olyan szép munkát, ami azzal készült volna.”

 

Nem kifejezetten értem az összefüggést.

Ezzel a technikával valóban jelentősen megkönnyíthető a munka, de el nem készül magától.

Sőt! Kimerem jelenteni, hogy aki pl. nem tud izolálni, az elég nagy kakiban van vele. Továbbá a volume tincset se tudja az új technika helyetted megalkotni. Ahogyan pozícionálni sem tud helyetted. Tehát Neked tudnod kell szempillát építeni, hogy ezzel a technikával is szépen tudj dolgozni. Ez tény.

 

Az egy másik tény, hogyha tudsz izolálni, pozícionálni és tincsezni, akkor a ragasztás/illesztés itt már nehezebben fog kikezdeni.

Számomra a szerelem a köbön, hogy a ragasztó PONTOSAN abban a pillanatban köt, amikor én azt akarom! Teljesen új lelkesedést hozott ez a szabadság a munkámban.

 

Nekem kifejezetten sok olyan vendég halmozódott fel az évek alatt, akik kivéreztettek sok más pillást. Nem tudtak nekik tartós, szép szetteket építeni.

Én tudtam.

Na de ne menjünk el amellett sem, hogy ez nekem ez mennyi idegsejtembe került 😂

 

Mert nekem is vannak ám könnyű eset vendégeim, de nekem nem ők a kihívás. Hanem azok, akik spinning edzők, menthetetlen szemdörzsölők, állandó szemkönnyezéstől szenvednek, extrém lógó szemhéjúak vagy extra zsíros bőrűek, vagy szem sminkfüggők. Mit vagy, ne adj Isten És/vagy 🙂

 

Most tekintsünk el kérlek azoktól, akiknek minden vendége egyformán tökéletes és minden munkája ugyanaz a csoda. Őket én is csak csodálom és irigylem. Jó Nektek!

 

De mi halandók, akik küszködünk a nem tökéletes természetes pillákkal és azok gazdáival, hogy a legszebbet hozzuk ki belőlük, na nekünk az Uv- Led Technika egy megváltás. Sokkal könnyebb ezeknek az embereknek a ragasztás, mivel a ragasztónk mostantól azonnal köt és csak a fénynek hódol be.

 

AZONNAL, Érted?! 💜

 

Igen, még kicsit én is tanulom szokni, hogy a két kezem mellett plusz egy lábam is dolgozik és azt is, hogy merre tekerjem a lámpát vagy a vendég fejét, hogy a bal külső szemzugot ne árnyékoljam ki a lila fény elől, de napról napra jobban összeszokunk.

 

De a lelkesedésem eddig töretlen és felfele ívelő az új UV-LED  technika iránt.

 

Folytatásra következik…